Telekom, asılsız e-postalarla ilgili yasal süreç başlattı

Şirket, "TT Sesli Mesaj" ve "11811 Bilinmeyen Numaralar" hizmetleriyle ilgili asılsız e-postaların dolaştığını tespit eti

Abone ol

İSTANBUL - Türk Telekomünikasyon A.Ş, Türk Telekom'un hizmetleriyle ilgili "asılsız" e-postaları kasıtlı olarak yayanlar ve çeşitli sitelerinde yer verenlerle ilgili yasal süreçleri başlattığını duyurdu.

Şirketin yazılı açıklamasında, internet ortamında Türk Telekom'un "TT Sesli Mesaj" ve "11811 Bilinmeyen Numaralar" gibi ürün ve hizmetleriyle ilgili olarak "karalama amacı ile hazırlanmış", "asılsız" e-postaların dolaştığının tespit edildiği belirtildi.

Türk Telekom'un söz konusu e-postaları kasıtlı olarak yayanlar, çeşitli sitelerinde yer verenlerle ilgili yasal süreçleri başlattığı bildirildi.

Şirketin, ürün ve hizmetleri hakkında müşterilerin doğru bilgilenmesini amaçladığı ifade edilerek, "Bu açıdan ürün ve hizmetlerimiz hakkında gerçekleri yansıtmayan, karalama amaçlı e-postalara itibar edilmemesi büyük önem taşımaktadır" denildi.

Açıklamada, Türk Telekom'un bireysel ve kurumsal hizmetleri hakkında bilgiye 444 1 444 Müşteri Hizmetleri Servisi, 0 800 314 44 44 TT Sesli Mesaj Yardım Masası ve www.turktelekom.com.tr internet sitesinden ulaşılabileceği bilgisine de yer verildi.

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur