Telekom, 193 adet Isuzu D-Max kiraladı

Şirket, araçları Anadolu Isuzu'nun Şekerpınar'daki üretim tesisinde teslim aldı.

Abone ol

İSTANBUL - Türk Telekom, personeline hizmet aracı olarak 193 adet Isuzu D-Max kiraladı.

Hizmet aracı olarak 193 adet kiralanan Isuzu D-Max'lar Anadolu Isuzu'nun Şekerpınar'daki üretim tesisinde yapılan törenle teslim edildi. Teslimat Törenine Türk Telekom Lojistik ve Destek Hizmetleri Direktörü İlhami Küçüker, Türk Telekom Grup Müdürü Hüseyin Çetindağ, Filo Yönetim Müdürü İlhan Biçer, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ve Anadolu Isuzu Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı, Özdicle Otomotiv'i temsilen İbrahim Dicle, Giray Turizm'i temsilen de Şerif Dalgıç katıldı.

2004 yılında Türkiye pazarına sunulan Isuzu D-Max pazar performansını sürekli arttırmış, 2009 yılını da pazar lideri olarak tamamlamıştı.

Dayanıklılık, uygun operasyonel maliyeti ve düşük yakıt tüketimi Isuzu D-Max'in ön plana çıkan özellikleri arasında bulunuyor. Isuzu, Türkiye'de 125 satış noktasıyla yaygın servis hizmeti veriyor.

RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur Hava ve enerjide yüzde 60 tasarrufla yılda 714 ton emisyon azaltacak İnşaat malzemesi endeksinde düşüş