Tahrir Meydanı yine karıştı

Mısır'ın başkenti Kahire'de Tahrir Meydanı'nda kamp kurmak isteyen muhaliflerle güvenlik güçleri arasında patlak veren çatışmalar büyüyerek devam ediyor.

Abone ol

KAHİRE - Mısır'ın başkenti Kahire'de protesto gösterisi düzenleyenler ile polis arasında yaşanan çatışmalarda yaralananlar olduğu bildirildi.

Kahire'nin ünlü Tahrir meydanında bugün öğle saatlerinde kamp kurmak isteyen muhaliflerle güvenlik güçleri arasında patlak veren çatışmalar büyüyerek devam ediyor.

Aralarında bu yılın başında yaşanan halk ayaklanması sırasında yakınlarını kaybedenlerin de bulunduğu protestocular İçişleri Bakanlığı'na doğru yürümek isterken, güvenlik güçlerinin gaz ve göz yaşartıcı bombalarla göstericilere müdahale ettiği bildiriliyor.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre göstericiler, askeri polise ait bir aracı yaktı ve polise ait bazı araçları ise tahrip etti.

Mısır'ın resmi televizyonu Nil TV, Tahrir meydanındaki çatışmalarda yaralananlar olduğunu duyurdu, fakat yaralı sayısına ilişkin bilgi vermedi.

VakıfBank’ta yeşil fonlama tutarı 5.7 milyar TL Erişilebilirlikte mülkiyet paylaşımlı konut sahipliği Arz - talep dengesi için tarımsal uygulamalara “üretim planlaması” İklimlendirme, ikinci yarı yıla sipariş artışıyla girdi Eğitimin sigortası da hazır