SunExpress'ten Beyrut seferi kararı: 5 Ağustos'a kadar askıya aldı

SunExperss, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a yapacağı seferleri 5 Ağustos'a kadar askıya aldı. THY, Pegasus ve AJet'in Beyrut seferleri gündüz saatlerinde devam ederken, bu gece yapılması planlanan uçuşları ise iptal edildi.

Abone ol

İsrail'in Lübnan'a yaptığı saldırılarının ardından bazı firmalar uçuşlarını günlük olarak iptal ederken bazıları ise uçuşlarını askıya aldı.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress Lübnan'ın başkenti Beyrut'a yapacağı tüm seferleri 5 Ağustos'a kadar askıya aldı.

Öte yandan Türkiye'nin bazı şehirlerinden Beyrut'a sefer düzenleyen Türk Hava Yolları (THY), Pegasus ve AJet uçuşlarında Lübnan'daki güvenlik sorunları nedeniyle gecikmeler ve iptaller yaşanıyor.

THY, Pegasus ve AJet'in Beyrut seferleri gündüz saatlerinde devam ederken, bu gece yapılması planlanan uçuşları ise iptal edildi.

Borsa günü düşüşle tamamladı İzmir'de orman yangını: 2 site tahliye edildi SunExpress'ten Beyrut seferi kararı: 5 Ağustos'a kadar askıya aldı Genco Erkal'ın ardından sanat dünyası yasta RTÜK'ten Netflix, MUBI ve Blu TV'ye idari yaptırım