Suat Kılıç hacklendi

Gece saatlerinde AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç’ın twitter hesabından istifa ettiğine dair atılan 3 tweetin mahiyeti ortaya çıktı. Kılıç, Twitter hesabının hacklendiğini Facebook hesabından duyurdu.

Abone ol

Spor eski Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Twitter hesabından AK Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Gece saatlerinde art arda atılan 3 tweet ile istifasını duyuran Kılıç'ın Twitter hesabının hacklendiğini yine Kılıç Facebook hesabından duyurdu.

"AK Parti'den üzülerek istifa ettiğimi bildirerek, hizmetime son veriyorum." diye atılan ilk tweetten sonra aynı hesaptan, "Unutmasınlar ki; bu millet, Atatürk'ü nasıl sattı ise, zamanı gelince Tayyip Erdoğan'ı da satacaktır." yazıldı.

Takipçilerini şaşırtan bu tweetler üzerine Twitter'da çok sayıda yorum yapıldı. Sabah saatlerinde gelişmeleri Facebook hesabından aktaran Spor eski Bakanı Suat Kılıç, "Gece gece canınızı sıkacağım ama maalesef Twitter hesabım sosyal medya korsanları tarafından ele geçirildi. Geceden itibaren yapılan paylaşımları lütfen dikkate almayın. Twitter ile yazışmalar devam sürüyor, ayrıca emniyet siber suçlar birimi de konuyu takip ediyor. Sizi üzen paylaşımlar için yasal haklarımızı kısa süre içinde kullanacağız. İyi geceler, Allah'a emanet olun... " yazdı.

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Çanakkale'deki deprem sonrası kritik uyarı Erdoğan-Esad görüşmesi Moskova'da mı olacak? Açıklama geldi Kamala Harris, gerekli delege sayısına ulaştı 16 ilde uyuşturucu operasyonu: 40 şüpheli tutuklandı