SON DAKİKA: Malatya'daki 4,1 büyüklüğünden depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama

SON DEPREMLER... Malatya'nın Batalgazi ilçesinde bu sabah 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’den mesaj geldi. Görür, Malatya depreminin 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin sonucu olduğunu açıkladı.

Abone ol

Son dakika haberi: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi'nin verilerine göre Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bu sabah saat 08:44'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin derinliğinin 7 km olduğu kaydedildi. AFAD ve ilgili kurumların yaptığı saha taramasında ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, X (Twitter) hesabından bilgilendirici bir mesaj yayınladı. Prof. Dr. Görür, Malatya Pütürge-Söğütlü’de 4,1 deprem oldu. Deprem 4,1 büyüklüğünde ve 6 Şubat depremlerinin sonucu” ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Görür mesajının devamında endişe edilecek bir durum olmadığını söyledi.

Galatasaray Süper Lig'e 3 puanla başladı Brezilya'da 62 kişiyi taşıyan uçak düştü, kurtulan olmadı! Oyun platformu Roblox'tan erişim engeline ilk açıklama Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu Olimpiyat ikincisi Süper Lig'de ilk gol Hataysporlu Joelson Fernandes'den