Son dakika: İsrail'den Beyrut'a yeni hava saldırısı

Son dakika gelişmesi... İsrail, Beyrut'un güneyinde yer alan Dahiya bölgesine yönelik yeni bir hava saldırısı gerçekleştirdi. Saldırıda, Hizbullah'a ait askeri altyapı ve silah üretim tesisleri hedef alındı.

Abone ol

İsrail ordusu, saldırı öncesinde sivillerin zarar görmemesi için uyarılar yapıldığını ve hedeflerin hassas mühimmatla vurulduğunu belirtti. Saldırılar sırasında bölgeden büyük patlama sesleri duyuldu ve birçok sivil bölgeden tahliye edilmeye çalışıldı.

İsrail'in son günlerde Beyrut ve çevresine yönelik saldırıları, özellikle Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın öldürülmesinin ardından arttı. Saldırılarda 21 kişi hayatını kaybederken, yüzlerce kişi yaralandı. İsrail'in Lübnan'da yoğunlaşan operasyonları, bölgedeki gerilimi daha da tırmandırıyor​.

İsrail'den Beyrut'a yeni hava saldırısı MÜSİAD'dan 4,5 trilyon dolarlık büyüme modeli Kalyon, BAE’li ortağıyla 5 yılda 5 milyar dolar yatırım yapacak "İsrafı önlemek için radikal bir değişim gerekli" Fenerbahçe - Beşiktaş Süper Kupa maçı ertelendi