SON DAKİKA DEPREM... AFAD ve Kandilli duyurdu: Malatya'da peş peşe depremler (Son depremler)

SON DAKİKA DEPREM: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Malatya'da gece yarısında 4,2 büyüklüğünde depremle sarsılmıştı. Depremi hissedenler "Az önce deprem mi oldu" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte son depremler listesi...

Abone ol

Malatya peşi sıra meydana gelen depremlerle sallanıyor. Dün gece saatlerinde meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki depremin ardından saat 12:54'te 4,3'lük deprem gerçekleşti.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Yeşilyurt ilçesindeki son dakika depremi duyurdu. AFAD'ın verilerine göre depremin derinliği 14.27 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4,3 olarak duyurdu.

Ali Yerlikaya'dan Malatya depremi açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından Malatya'daki depreme ilişkin açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya 3 ihbar geldiğini ancak olumsuz bir durum olmadığını açıkladı. Yerlikaya şunları kaydetti:

"Malatya Yeşilyurt’ta 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Gelen 3 ihbar incelenmiş olup an itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, gün içerisinde son depremler listesini güncelliyor.

İmamoğlu, 'nedenini' anlattı: Sokak hayvanları yasası uygulanamaz AFAD duyurdu: Samsun’da 3.4 büyüklüğünde deprem 'Ramazan Hoca'yı öldüren sanığa müebbet Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun Genel Kurul görüşmesi ertelendi Borsa günün ilk yarısında rekor seviyeyi gördü