SON DAKİKA DEPREM: AFAD duyurdu... Muğla'da 3.6 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

Türkiye'nin birçok yerinde meydana gelen depremler, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi tarafından duyuruluyor. Depremin merkez üssünü ve büyüklüğünü merak edenler son dakika deprem haberlerini takip ediyor. AFAD ve Kandilli Muğla'da deprem olduğunu açıkladı. Peki, en son deprem nerede oldu? İşte yanıtı...

Abone ol

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, Muğla'da deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD, Muğla'daki depremin büyüklüğünü 3.6; derinliğini ise 66.04 kilometre olarak açıkladı. Saat 10.09'da meydana gelen depremin merkez üssü Marmaris Muğla oldu.

Kandilli Rasathanesi ise Muğla'daki depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı. Depremin derinliği 30 kilometre olarak ölçüldü.

"Deprem mi oldu? En son nerede ve ne zaman deprem oldu?" sorularının yanıtı AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı güncel depremler listesiyle yanıt buluyor.

Meteor mu düştü? Türkiye Uzay Ajansı'ndan açıklama geldi Hastaneye kaldırılan Haluk Levent'in sağlık durumunda son durum EURO 2024 Çeyrek Final TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Yerlikaya 'Kuyu-7' operasyonunu duyurdu: 33 suç örgütü üyesi yakalandı