SON DAKİKA DEPREM... AFAD duyurdu: Antalya açıklarında 4.1 ve 4.2 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz'de peş peşe deprem meydana geldiğini duyurdu. Antalya'ya 48.11 kilometre uzaklıkta 4.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Saat 11.51'de 4.2 büyüklüğünde ikinci deprem haberi geldi. "Az önce deprem mi oldu, Antalya'da deprem mi oldu, En son deprem nerede" soruları, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin güncel deprem listesiyle yanıt buluyor.

Abone ol

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, Antalya Kaş'a 48.11 kilometre uzaklıkta gerçekleşti. Depremin derinliği ise 11.76 kilometre olarak kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi de Akdeniz'deki depremin büyüklüğünü 4.1 olarak duyurdu. Deprem, 5 kilometre derinlikte meydana geldi.

4.2 büyüklüğünde bir deprem daha

AFAD, Akdeniz'de saat 11.51'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha olduğunu duyurdu. Depreö Kaş'a 52.11 kilometre mesafede meydana geldi. Depremin derinliği 12.4 kilometre olarak ölçüldü.

"Kaş'ta deprem mi oldu, En son deprem nerede, Az önce deprem mi oldu" soruları sarsıntıyı hissedenler tarafından sorgulanıyor. AFAD ve Kandilli, gün içerisinde son depremler listesini güncelliyor.

Taha Akgül bronz madalya için yarışacak Türkiye'de Maymun Çiçeği görüldü mü? Açıklama geldi Oyun platformu Roblox'tan erişim engeline ilk açıklama Peker Açıkalın beyin kanaması geçirdi Japonya'da "deprem" alarmı: Başbakan Kişida, gezilerini iptal etti