Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Türkiye yarından itibaren, batı kıyılardan başlamak üzere yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

Abone ol

ANKARA - Türkiye, yarından itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yüksek basınç merkezinin etkisinde bulunan ve bu nedenle uzunca bir süredir yağış almayan Türkiye'nin yarın, batı kıyılardan başlamak üzere yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Bu nedenle yarın Marmara'nın batısı ve kıyı Ege'de aralıklarla yağmur ve sağanak şeklinde yağış geçişleri bekleniyor. Tahminlere göre, iç ve doğu bölgelerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis hadisesi görülecek. Rüzgar batı bölgelerde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtınamsı şekilde esecek.

Hava sıcaklığında yarın önemli bir değişiklik beklenmiyor, ancak 7 Aralık Çarşamba günü kuzeybatı kesimlerde, 8 ve 9 Aralık günlerinde ülke genelinde hissedilir derecede 4 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Borsa günü düşüşle tamamladı Bombalı saldırı faili Rus terörist Bodrum'da yakalandı Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' THY’den tatilcilere yüzde 40 indirimli uçuş fırsatı! ABD'de imalat sanayi PMI beklentilerin altında kaldı