Smart Tab 10 erken geliyor

Smart Tab 10 belirlenen tarihten önce, Vodafone'lularla buluşturuyor.

Abone ol

İSTANBUL - Vodafone Türkiye, Smart Tab 10'u belirlenen tarihten önce Vodafone'lularla buluşturuyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye, bir hafta önce Vodafone Grubu ile aynı anda ve ilk aşamada sadece 26 yaş altı gençlere yönelik olarak piyasaya sunduğu Vodafone Smart Tab 10'u, beklenen tarihten de önce tüm Vodafone'lularla buluşturuyor.

İleri teknolojik özelliklere sahip Vodafone Smart Tab 10, Süper İnterneti, yurt dışında internet hediyesi ve Red ayrıcalıklarıyla birlikte Vodafone Cep Merkezleri'nde meraklılarını bekliyor.

Vodafone aboneleri, Smart Tab 10'a 250 MB süper internet paketine 24 ay taahhüt vererek ayda 49 liraya sahip olabilecek. Daha yoğun internet kullanımı yapan aboneler için ise Vodafone Smart Tab 10, 1 GB internet paketiyle ayda 59 lira, 4 GB internet paketiyle ise ayda 69 liraya abonelerle buluşacak. Ayrıca, 1 GB ve 4 GB'lık süper internet paketlerini seçen abonelere, yurt dışı Vodafone operatörlerinde geçerli aylık 50 MB internet hediye edilecek.

Türkiye'deki herkesin mobil internetin sunduğu olanaklardan eşit şekilde faydalanması amacıyla uygulamaya koyduğu ''Süper İnternet'' stratejisinin bir yansıması olarak Vodafone, geçtiğimiz sene Türkiye'nin ilk operatör markalı akıllı telefonunu kullanıcılarıyla buluşturmuştu.

(AA)

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Polis Meslek Yüksek Okulları'na 2 bin 500 öğrenci alınacak Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti