Şırnak'ta çatışma: 1 er şehit, 3 er yaralı

Türkiye-Irak sınırında bulunan Andaç köyünün kırsal kesiminde arazi arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçleriyle bir grup terörist arasında çatışma çıktı

Abone ol

ŞIRNAK - Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Andaç köyü kırsal kesiminde çıkan çatışmada, 1 er şehit oldu, 3 er yaralandı.

Alınan ilk bilgilere göre, Türkiye-Irak sınırında bulunan Andaç köyünün kırsal kesiminde arazi arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçleriyle bir grup terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 1 er şehit oldu, 3 er yaralandı.

Bölgede geniş çaplı operasyonların sürdüğü bildirildi.

Tunceli'de 4 terörist etkisiz hale getirildi

Öte yandan Tunceli'de teröristlere yönelik başlatılan operasyon kapsamında, dün 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bölgede silah ve mühimmatın da ele geçirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, teröristlerle birlikte, 4 Kaleşnikof piyade tüfeği 19 şarjör ve mühimmatıyla  birlikte ele geçerildi.

Bölgede ayrıca, 10 el bombası, 2 el telsizi, 1 fotoğraf makinesi, 1 dizüstü bilgisayar, 1 güneş paneli, çok sayıda örgütsel doküman, muhtelif gıda ve yaşam malzemesinin de ele geçirildiği kaydedildi.

E-5'te 10 araç birbirine girdi! Çok sayıda yaralı var Japon uzman 'çok yakında uyanacak' dedi: 7 ve üzeri deprem uyarısı Yalçın Sönmez hayatını kaybetti Dolar/TL'den günün ilk rakamları Ali Yerlikaya paylaştı: Tefeci çetesi çökertildi, 27 şüpheli tutuklandı