Şike soruşturmasında hareketli gün

Futbol dünyasından bazı isimler emniyette ifade verdi. TFF Başkanı Aydınlar savcı ile özel bir görüşme yaptı.

Abone ol

İSTANBUL - Futbolda şike soruşturmasında bugün yine hareketli bir gün yaşandı. Futbol dünyasından bazı isimler emniyette ifade verdi.  TFF Başkanı Aydınlar da savcı ile özel bir görüşme yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri Ömer Temelli ve Alaeddin Yıldırım ile Trabzonspor futbolcusu Serkan Balcı ve futbolcu temsilcisi Özkan Doğan, Galatasaray eski Sportif Direktörü Adnan Sezgin, Bursaspor Kulübü Futbolcusu Gökçek Vederson ile Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Müdürü Serkan Acar futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifadelerine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesine gelenlerden Temelli, Sezgin, Yıldırım ve Doğan ifadelerinin alınmasının ardından emniyetten ayrıldığı, diğer kişilerin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

 TFF Başkanı, savcıyla özel görüşme yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden ayrıldı.

Adliyeden çıkışı sırasında açıklama yapıp yapmayacağı sorulan Aydınlar, "Açıklama yapacak bir şey yok" karşılığını verdi.

Aydınlar, adliyeye özel bir görüşme için geldiğini söyledi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile yaklaşık 45 dakika görüştüğü öğrenildi.

Erdoğan, Hollanda maçı için Almanya'ya gidecek Zamlı emekli maaşı ve farkları bu ay yatar mı? İşte ödeme günleri... Berlin Büyükelçisi, Almanya Dışişleri'ne çağrıldı Türkiye-Hollanda çeyrek final maçının hakemi belli oldu Karasu Limanı, yeni lojistik kapı olacak