Sihirli değneği sallıyor, herkesi mutlu görüyor

Bahçeli, iktidarın tabloyu tozpembe gösterdiğini iddia etti.

Abone ol

ÖDEMİŞ - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Erdoğan'ın elinde bir sihirli değnek var. Akşam televizyonda şöyle bir salladığı vakit herkesi karşısında mutlu görüyor" dedi.

İşsizlik nedeniyle cinnet, cinayet ve kadına şiddet olaylarında artış yaşandığını söyleyen Bahçeli, iktidarın ise tabloyu tozpembe gösterdiğini iddia etti. Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

"İktidara bakarsanız, 'Türkiye toz pembe, muhalefet her zaman yalan söylüyor' Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinde bir sihirli değnek var. Akşam televizyonda şöyle bir salladığı vakit herkesi karşısında mutlu görüyor. Bunlar ülkeyi yönetmiyor, bunlar ekran çocuğu olmuş, Türkiye'yi ekrandan seyrediyorlar. Bunlar televizyonlarda seyrettiğiniz dizi filmleri gibi, aldatma ve kalkındırma dizisinin baş aktörü Recep Tayyip Erdoğan, her gün yalan söylüyor, her gün olduğundan fazla toplumu farklı gösteriyor."

MHP'nin iktidarın yarattığı tahribatı ortadan kaldırmak için göreve hazır olduğunu belirten Bahçeli, AK Partililer'den yüce divanda hesap sorulacağını sözlerine ekledi.

UNICEF: Gazze'deki insani durum felaketin de ötesinde Özel'den Erdoğan'a belediye borcu tepkisi   Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Meclis'te kavga: Vekiller birbirine girdi CrowdStrike, küresel yazılım sorununa neden olan hatayı açıkladı