Şehitlerden 10'u toprağa verildi

Memleketlerine gönderilen şehitlerden 10'u toprağa verildi. Hakkari'deki hain saldırıda şehit olan Piyade Çavuş Yunus Yılmaz için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Abone ol

İSTANBUL - Hakkari'deki hain saldırıda şehit olan Mehmetçikler son yolculuklarına uğurlanıyor. 24 şehidin naaşı, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filosu'ndan memleketlerine gönderildi. Memleketlerine gönderilen şehitlerden 10'u toprağa verildi.

Ankara şehidini uğurladı

Hain saldırıda şehit olan piyade çavuş Yunus Yılmaz için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Kocatepe Camisi'ndeki törene, şehit Yılmaz'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ile Deniz Baykal'ın da aralarında bulunduğu milletvekilleri, askeri personel, emniyet mensupları ve gaziler katıldı.

Cumhurbaşkanı Gül ve protokoldekiler, camiye gelişlerinde şehit Yılmaz'ın babası Hasan Yılmaz, annesi Gülhanım Yılmaz ve kardeşleri ile yakınlarına taziyelerini ilettiler. Piyade Çavuş Yunus Yılmaz, Pursaklar Şehitliği'nde toprağa verildi.

Son yolculuklarına uğurlandılar

Piyade Er Mehmet Ağgedik Elazığ'da, şehit Yavuz Çoban Aksaray'da, şehit Piyade Onbaşı Mesut Cengiz İskenderun'da, şehit Piyade Er Fevzi Kazak Gaziantep, şehit Jandarma Er Süleyman Kalkan Isparta'da, şehit Piyade Onbaşı Hüseyin Güldal Kocaeli'de, şehit Piyade Uzman Onbaşı Reşit Ercan Elazığ'da, şehit Piyade Çavuş Birol Elmas Sakarya'da, şehit olan Jandarma Komando Er Mehmet Çetin Aydın'da son yolculuğuna uğurlandı.

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Eylem Tok yeniden hakim karşısına çıkacak Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı İzmir açıklarında 196 düzensiz göçmen yakalandı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım