Sarıyer'de kaza: 2 ölü, 8 yaralı

Sarıyer Araba Yolu Caddesi üzerinde seyreden halk otobüsü çok sayıda araca çarparak kaza yaptı. Kazada 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı

Abone ol

Sarıyer Araba Yolu Caddesi üzerinde seyreden İstanbul Büyükşehir Belediye Kuruluşu Otobüs AŞ'ye ait halk otobüsü çok sayıda araca çarparak kaza yaptı.

Kazada otobüs yolcuları ve diğer araçlarda bulunan kişiler yaralandı. 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 8 kişi de olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Hacıosman-Kabataş seferini yapan özel halk otobüsü, iddialara göre sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki ve karşı yönden gelen araçlara çarptı.

Hızı azalmadan onlarca araca çarpan otobüs daha sonra kaldırıma çıkarak bir iş yerine çarptı.

Bu sırada kaldırımda bulunan iki kişi otobüsün altında kaldı. Otobüste ve çarptığı araçlarda yaralanan 8 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Naci Görür'den çarpıcı uyarı: Her an deprem üretebilir E-5'te 10 araç birbirine girdi! Çok sayıda yaralı var Yalçın Sönmez hayatını kaybetti Dolar/TL'den günün ilk rakamları Ali Yerlikaya paylaştı: Tefeci çetesi çökertildi, 27 şüpheli tutuklandı