Samsung, 97. mağazasını Tarsus'ta açtı

Samsung Beyaz Eşya Türkiye Müdürü, "Her şehirde en az bir bayimizle hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Abone ol

MERSİN - Samsung Beyaz Eşya Türkiye Müdürü Jiwoong Kim, 97. satış mağazalarını Tarsus'ta açtıklarını, hedeflerinin Türkiye'nin her şehrinde en az bir bayi ile hizmet vermek olduğunu bildirdi.

Jiwoong Kim, Mersin'in Tarsus ilçesindeki açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mersin'e ayrı bir önem verdiklerini ve üçüncü mağaza ile müşterileriyle buluşacaklarını söyledi.

Samsung'un kalitesini her tarafa ulaştırmanın çabasında olduklarını vurgulayan Jiwoong Kim, "Her şehirde en az bir bayimizle hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Derya Grup Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Kış ise Mersin, Adana, İstanbul ve Malatya'da çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdiklerini, Samsung ürünleriyle de yelpazelerini genişlettiklerini ifade etti.

Manken Simge Tertemiz'in ürün tanıtımı yaptığı törene, Tarsus Kaymakam vekili olan Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Çanakkale'deki deprem sonrası kritik uyarı Erdoğan-Esad görüşmesi Moskova'da mı olacak? Açıklama geldi Kamala Harris, gerekli delege sayısına ulaştı 16 ilde uyuşturucu operasyonu: 40 şüpheli tutuklandı