Sağlıklı bir sürüş için yol çalışmalarına dikkat!

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 1-3. kilometrelerinde İzmir Aydın istikametinde Belevi Viyadüğü genleşme derzlerinde yapılacak bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle yol 9 Ağustos'a kadar trafiğe kapatılacak. Trafik akışı diğer yönden gidiş-geliş şeklinde sağlanacak. Kara yollarında yapılan diğer onarım-bakım çalışmalarının detaylarını da sizin için derledik.

AA | Abone ol

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akmeşe-Adapazarı kavşakları arası Ankara-İstanbul (Kuzey) istikametinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmalar sırasında bant aktarımı yapılarak, trafik akışı İstanbul-Ankara (Güney) istikametinden iki yönlü gerçekleşiyor.

Anadolu Otoyolu'nun Yeniçağa-Bolu (Doğu) Kavşağı kesimi 9-11. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışması sebebiyle 26 Temmuz'a kadar İstanbul istikameti trafiğe kapatılırken, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü izin verilecek.

Bingöl-Solhan yolunun 35-38. ve Samsun-Ankara yolunun 57-64. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Nevşehir-Ürgüp yolunun 20-25. ve Diyarbakır-Bismil-Batman yolunun 12-18. kilometrelerinde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Trabzon-Rize yolunun 0-5. kilometrelerinde yapılmakta olan bordür boyama çalışması sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolu Bursa-İnegöl istikametinin 34-39. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla yol kapatılarak, trafik akışı İnegöl-Bursa istikametinde iki yönlü sağlanıyor.

Bartın-Safranbolu yolunun 2-15. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem arz ediyor.

Mevduat faizleri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin getirisi Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Bakan Güler'den Yunan Bakan'a F-35 yanıtı İBB duyurdu: Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı'nın yapımı başlıyor 'Sosis Partisi: Gıdatopya' animasyonuna inceleme