Projelerini anlatamamaktan şikayetçi

Kılıçdaroğlu'na, genel başkanlığı süresince hazırladıkları projeleri, kamuoyuna anlatmadaki zaman kısıntısının kendisini en fazla zorlayan konu olduğunu söyledi.

Abone ol
ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkanlığı süresince kendisini en fazla zorlayan konunun, projelerini halka anlatacak zaman bulamamaları olduğunu söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özel yaşamıyla ilgili soruları yanıtladı.
Mayıs ayında CHP Genel Başkanlığında ikinci yılını dolduracak olan Kılıçdaroğlu'na, bu süre içinde kendisini en fazla zorlayan konunun ne olduğu soruldu. En fazla, hazırladıkları projeleri, kamuoyuna anlatmadaki zaman kısıntısın kendisini zorladığını belirten Kılıçdaroğlu, hayatın her alanında karşılaşılan sorunlar için proje ürettiklerini ifade etti. Kılıçdaroğlu, "İklim değişikliğinden demokrasiye, askerlikten yoksulluğa kadar... Ama bu projeleri halka anlatacak zaman bulamadık. Beni en çok zorlayan bu oldu" dedi.
Genel Başkanlığa seçilmesinden sonra eşine zaman ayırıp ayıramadığına ilişkin soruya Kılıçdaroğlu, "Yeteri kadar zaman ayırdım dersem, yanlış olur" karşılığını verdi. "Eşiniz bu durumdan şikayetçi mi?" sorusunu ise Kılıçdaroğlu, "Elbette" diye yanıtladı.
Yemekle arasının olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Enerjinizin kaynağı, söylemlerinizdeki haklılık. Eğer haklı olduğunuza inanıyorsanız, çok daha enerjik olabiliyorsunuz" diye konuştu.
MSB'den bedelli askerlik ücreti açıklaması Türk Lirası reel anlamda yaklaşık son 3 yılın zirvesinde Erdoğan, Hollanda maçı için Almanya'ya gidecek Berlin Büyükelçisi, Almanya Dışişleri'ne çağrıldı Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı azaldı