Poyraz nedeniyle seferler iptal oldu

İDO, bazı dış hat deniz otobüsü seferlerini poyraz nedeniyle iptal etti.

Abone ol

BURSA - İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO), hava muhalefeti nedeniyle bazı dış hat deniz otobüsü seferlerini iptal etti.

İDO'dan alınan bilgiye göre, saat 09.30'daki Bandırma/Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferi, poyraz yüzünden yapılamadı. Bugün saat 18.00'de yapılması planlanan Bostancı-Yenikapı/Bandırma deniz otobüsü seferi, hava muhalefeti nedeniyle geçici olarak durduruldu.

Yarın saat 15.30'da yapılacak Bandırma/Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferi de kuvvetli poyraz dolayısıyla yapılamayacak.

Pazar günü de saat 16.00'daki Avşa-Marmara/Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferi, aynı nedenle yapılamayacak.

Kuzey Ege'de poyraz fırtınası bekleniyor

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Kuzey Ege'de, kuzeydoğudan esmekte olan rüzgar, kuvvetlenerek, bu akşam saatlerinden sonra 6-8 kuvvetinde (49-74 km/saat) fırtına, yarın akşam saatlerinden itibaren ise 7-9 kuvvetinde (61-88 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esecek.

Kuvvetli fırtınanın, yarın ve pazartesi günleri etkisini sürdürdükten sonra salı günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Zamlı emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak? Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin ilk 4 maddesi kabul edildi Çin'in uzay istasyonundaki taykonot ekibi ikinci uzay yürüyüşünü yaptı Benzin ve motorin güncel fiyatları “Bitcoin tarihi seviyeyi görecek"