Potada derbi Fenerbahçe'nin

Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş'ı deplasmanda 84-65 yendi.

Abone ol
İSTANBUL - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki derbi maçta Fenerbahçe, Beşiktaş'ı deplasmanda 84-65 yenerek, liderliğini sürdürdü.
Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Fenerbahçe, McCoughtry'nin sayılarıyla üstünlüğü ele alırken, sayı üretmekte büyük sıkıntı çeken Beşiktaş karşısında ilk periyot sonunda 15 sayılık fark yakaladı: 4-19 Beşiktaş, ikinci çeyrekte şut yüzdesini yükseltmesine rağmen, Fenerbahçe'ye karşı üstünlük yine kuramadı. Hoffman, Yasemin ve Kristin ile bu bölümde etkili olan siyah-beyazlı ekip, savunmada performansını yükseltemedi. McCoughtry, Birsel ve Matovic'le skor üretmeye devam eden Fenerbahçe, devreyi 18 sayı farkla 48-30 üstün kapattı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline almayı başaran Beşiktaş, başarılı bir geri dönüş yaptı. Yasemin, Hoffman ve Nihan'la bulduğu sayılarla aradaki sayı farkını aşağıya çeken siyah-beyazlı ekip, İlsu'nun son saniye 3 sayılık basketiyle 4. periyota girerken farkı 5'e indirdi: 53-58 Son periyotun başında İlsu'nun basketiyle farkı 3 sayıya kadar (55-58) düşüren Beşiktaş, ardından McCaughtry'nin sayılarıyla Fenerbahçe'nin oyuna tekrar hakem olmasını engelleyemedi. Yakaladığı 21-2'lik seriyle 36. dakikada 22 sayılık (79-57) üstünlüğe ulaşan sarı-lacivertliler, maçtan da 84-65 galip ayrıldı. Bu sonuçla 9. maçında 8. galibiyetini alan Fenerbahçe, Galatasaray Medical Park'ın averajla üstünde liderliğini sürdürürken, çok kötü bir sezon geçiren Beşiktaş ise 7. kez mağlup oldu.
Dolar/TL'den günün ilk rakamları Hamas, Tel Aviv'e M-90 füzesi ile saldırdı İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı Avrupa turnuvaları bitti doluluklar en az % 80’e çıkar Kendinden renkli pamukla kullanılan suyu yüzde 30 azalttı