POINT S, Türkiye pazarına Bursa'dan girdi

Avrupa'nın 21 ülkesinde 2 bin 50 mağazası bulunan POINT S, Türkiye'deki ilk mağazasını Bursa'da açtı.

Abone ol

BURSA - Fransa'da 40 yıl önce kurulan ve Avrupa'nın 21 ülkesinde 2 bin 50 satış mağazası bulunan POINT S, Bursa'da açtığı mağazasıyla Türkiye pazarına girdi.

POINT S Uluslararası İş Geliştirme Müdürü Adrian Smiechowski, Bursa'daki mağazalarının açılışında, trafiğe çıkan araç sayısının hızla arttığı Türkiye pazarına en doğru zamanda ve doğru partnerle girdiklerini söyledi.

Avrupa'nın en büyük ve üreticilerden bağımsız tek lastik satış ve servis ağı olduklarını ifade eden Smiechowski, Avrupa pazar payının yüzde 6'sına sahip olduklarını bildirdi.

Smiechowski, yıllık 2 milyar euroluk cirolarını, Türkiye gibi yeni pazarlarda yer alarak artırmayı hedeflediklerini kaydetti.

POINT S markasını Türkiye'ye getiren Şentürkler Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Şentürk ise dünya standartlarında servis hizmeti veren ve resmi muayene öncesi araçlarındaki tüm kusurları sahiplerine reçete halinde sunacak bir sistem kurduklarını anlattı.

İlk yıl içinde 50 bayi, 5 yıl içinde de 400 bayi hedeflediklerini vurgulayan Şentürk, "Bu da yaklaşık 3 bin kişilik yeni istihdam demek. Uygun standartlara sahip adaylara bayilik ve isim hakkını ücretsiz vereceğiz" diye konuştu.

Firmalarını tercih edecek sürücülere özel bir kart verecek POINT S'in, üyeleri için hafta sonları ücretsiz cilt ve saç bakımları, indirimli akaryakıt satın alma imkanı, ücretsiz çilingir ve yol yardım hizmetleri de vereceği bildirildi.

Mevduat faizleri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin getirisi Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Bakan Güler'den Yunan Bakan'a F-35 yanıtı İBB duyurdu: Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı'nın yapımı başlıyor 'Sosis Partisi: Gıdatopya' animasyonuna inceleme