Pendik'te otobüs çarpan bina bugün yıkılıyor

Pendik'te 7 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerinde bir İETT otobüsü, Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi'ndeki bir berber dükkanına çarpmış ve binanın kolonuna zarar vermişti. Olay sonrasında hakkında yıkım kararı verilen bina ile ilgili çalışmalara başlandı.

AA | Abone ol

Orhangazi Mahallesi'ndeki olayın ardından trafiğe kapatılan caddeye yıkım için iş makineleri getirildi. Binanın yıkımına başlandı.

Olayın detayları

Pendik'te 7 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerinde bir İETT otobüsü, Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi'nde seyir halindeyken önce elektrikli kasalı yük taşıma motosikletine, sonra 4 katlı binanın girişindeki berber dükkanına çarpmıştı.

Kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırılmış, binanın, otobüsün çarptığı taraftaki kolonu hasar görmüştü. Bina tedbiren boşaltılmış, apartmanın elektrik, su ve doğal gazı kesilmişti. Binanın girişindeki berber dükkanına 4 çelik destek kolonu yerleştirilerek, İETT otobüsü vinç yardımıyla bölgeden kaldırılmıştı.

Bulls Yatırım Bursa şubesi Nilüfer’de açıldı BinBin’in halka arz büyüklüğü 1,6 milyar TL “e-ticaretin büyümesiyle fintek’in rolü arttı” Küçük ev aletleri 2026’da büyüme trendine girecek Solar yatırımlarında sert kış yaşanıyor