Para için öldürmüş

İzmir'de işlenen 3 cinayetin zanlısı H.A öldürdüğü kişileri tanımadığını ve para için cinayetleri işlediğini söyledi

Abone ol

İZMİR - İzmir'de işlenen 3 cinayetin, Bodrum'da yakalanan katil zanlısı H.A'nın ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'den giden bir uzman ekip tarafından Bodrum'da gözaltına alınan ve İzmir'e getirilmek üzere yola çıkarılan zanlı H.A'nın ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği belirtildi. Zanlı H.A'nın öldürdüğü kişileri tanımadığı ve para için cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi.

Zanlının, öldürdüğü kişilerden aldığı cep telefonlarını sattığı yerlerde araştırma yapıldığı, ancak zanlının sattığını söylediği fiyat ile alıcıların söyledikleri fiyat arasında tutarsızlık bulunduğu için polis yetkililerinin gün içinde kıymet tespiti yapacakları bildirildi.

Zanlının yanında bulunan çantada bir miktar para olduğu da belirtildi.

Cumartesi gecesinden itibaren ikisi İzmir'in Balçova ilçesinde, biri de Konak ilçesi Fevzipaşa Bulvarında 3 kişi başlarından vurularak öldürülmüş, bu kişilerin cep telefonlarıyla çantaları alınmıştı.

Ele geçirilen tabanca 3 cinayette de kullanılmış

İzmir'de işlenen cinayetlerin zanlısı olarak Bodrum'da yakalanan H.A'nın üzerinde ele geçirilen tabancanın balistik incelemesinin yapıldığı ve inceleme sonunda silahın 3 cinayette de kullanıldığının belirlendiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Bodrum'da yakalanarak İzmir'e getirilen zanlı H.A'nın üzerinde bulunan tabanca, balistik inceleme için Kriminal Laboratuvara gönderildi.

Tabancanın balistik incelemesinde, silahın 3 cinayette de kullanıldığı kesinleşirken, konuyla ilgili hazırlanan rapor da İzmir Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.

VakıfBank’ta yeşil fonlama tutarı 5.7 milyar TL Erişilebilirlikte mülkiyet paylaşımlı konut sahipliği Arz - talep dengesi için tarımsal uygulamalara “üretim planlaması” İklimlendirme, ikinci yarı yıla sipariş artışıyla girdi Eğitimin sigortası da hazır