Ortak sağlık merkezi açacaklar

Medical Park, Galatasaray'ın tüm branşlarının sağlık sponsoru, kadın ile erkek basketbol takımlarının ise isim sponsoru oldu.

Abone ol

İSTANBUL  - Galatasaray Kulübü, Medical Park Hastaneler Grubu ile önemli bir işbirliğine girerken, sponsorluk sözleşmesi de gerçekleştirilen törende imzalandı.

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, sponsorluk sözleşmesine basın önünde imza koydu.

Anlaşma çerçevesinde Medical Park'ın sarı-kırmızılı kulübün tüm spor branşlarının sağlık sponsoru, kadın ile erkek basketbol takımlarının ise isim sponsoru olacağı aktarılırken, Galatasaray Medical Sağlık Merkezi adı altında ortak bir sporcu sağlığı merkezinin de kurulacağı aktarıldı.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Öztürk, Mehmet Cibara, Necati Dekirkol ve Mete Başol'un da hazır bulunduğu törende konuşan başkan Ünal Aysal, kulübün 106. kuruluş yıldönümüne denk gelen önemli bir gelişme için bir arada bulunduklarını aktarırken, "Üç yıldır Medical Park ile süren işbirliğimiz, bugün yeni bir aşamaya geçmektedir. Artık Medical Park ile çok daha önemli bir işbirliği çerçevesinde çalışacağız. İçine gireceğimiz dönemde, sporcularımıza çok daha iyi hizmetler sunuyor olacağız. Bizim için önemli bir gün" dedi.

THY, bir yıl aradan sonra hisse geri alımı gerçekleştirdi 19 ilde Siberağ-9 operasyonları: 115 şüpheli yakalandı ‘İhracatçıya kota olmasın’ dedik anlatamadık SPK 2 şirketin sermaye artırımını onayladı Konut piyasasında ‘paylı’ dönem Başladı