Operatörlerden 80 liradan başlayan taksitlerle iPad 2

Cep telefonu operatörleri kısa bir süre önce piyasaya sunulan iPad 2'leri müşterilerine uygun fiyatlar ile sunuyor.

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell ve Vodafone, Apple'ın son tableti iPad 2'yi 80 liradan başlayan fiyatlar ile müşterilerine sunacak.

Turkcell açıklamasında, teknoloji tutkunlarının, tüm iPad 2 Wi-Fi 3G modellerine "uygun" fiyatlarla 24 aylık ödemeler ya da peşin olarak tercih ettikleri avantajlı mobil internet paketi ile sahip olabileceğini bildirdi.

Açıklamada, Turkcell'den iPad 2 alan ilk 5 bin müşterinin iPad 2'lerinden yıl sonuna kadar kullanabilecekleri toplam 23 TV kanalı ve Lig TV aboneliğinden faydalanacağı, Turkcell'in iPad'e özel uygulamalarını Turkcell 3G hızıyla kullanabileceği ifade edildi.

Turkcell'in, iPad'e göre yüzde 33 daha ince ve yüzde 15 daha hafif olan iPad 2'yi, 24 ay kontratlı ve faturalı olarak 3 farklı mobil internet paketi alternatifiyle, 81 liradan başlayan fiyatlarla sunacağı bildirildi.

Vodafone satışa başladı

Vodafone ise iPad 2'yi Süper İnternet ve yurt dışında internet hediyesi ile satışa sunduğunu duyurdu.

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, iPad 2, Vodafone yaygın satış ağında özel iPad 2 satış danışmanlarıyla ve avantajlı tekliflerle bugünden itibaren satışa çıktı.

Vodafone'un iPad 2 sahibi abonelerine sunduğu ayrıcalıkların başında "uygun fiyatlı" ve abonelerin ihtiyaçlarına göre seçebilecekleri Süper İnternet paketleri ile yurt dışında internet hediyesi geliyor. iPad 2 meraklıları, tabletlerini internetiyle birlikte ayda 80 liradan başlayan fiyatlarla satın alabilecek ve ayrıca aylık 50 MB internet hediyesiyle yurt dışındaki Vodafone operatörlerinde kullanabilecek. Aynı zamanda iPad 2'lerini Vodafone'dan alan aboneler, Vodafone Red'in imkanlarından faydalanabilecek.

Fiyatlar ve bulunabilirlikle ilgili tüm bilgilerin "www.vodafone.com.tr" adresinde yer aldığı belirtildi.

Borsa günü düşüşle tamamladı Bombalı saldırı faili Rus terörist Bodrum'da yakalandı Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' THY’den tatilcilere yüzde 40 indirimli uçuş fırsatı! ABD'de imalat sanayi PMI beklentilerin altında kaldı