Oksijen ARGE'den yeni işbirliği

Vodafone'den yapılan açıklamaya göre, 257 kişilik mühendis kadrosu bulunan Oksijen ARGE, kapasitesini sektörün lider kuruluşlarından Atos ve Ericsson işbirliğiyle geliştiriyor.

Abone ol
İSTANBUL - Vodafone Türkiye grup şirketi Oksijen ARGE, kapasitesini sektörün iki büyük oyuncusu olan Atos ve Ericsson işbirliğiyle genişleterek, müşterilerinin ihtiyaçlarına daha da hızlı ve esnek şekilde cevap vermeyi hedefliyor.
İşbirliği çerçevesinde, sektörün farklı firmalarının bilgi birikiminden faydalanarak ekosistemini daha da genişletiyor. Yazılım geliştirme ve test çalışmalarını servis olarak sağlayabilecek bu yeni ekosistemin yapısında toplam 60 mühendis, teknoloji üretmek üzere Oksijen ARGE'yi destekleyecek. Böylece Oksijen ARGE tarafından geliştirilen ve Vodafone abonelerine ulaşan yenilikçi ürün ve servislerin, en yüksek çeşitlilik ve kalite ile üretilmesi hedefleniyor. Ayrıca bu hizmetle daha esnek bir yapıya kavuşacak olan Oksijen ARGE, eforunu çalışmalarını son kullanıcıların hayatına dokunacak yeni teknoloji ve servislerin geliştirilmesine odaklayabilecek.
Yeni oluşum sürecinde ilk olarak Oksijen ARGE içindeki bu ve benzeri iş ortaklıklarını yönetmek üzere bir ekip yapılandırıldı. Ardından Atos firması ile yazılım geliştirme, Ericsson firması ile ise yazılım testleri gerçekleştirmek üzere ortaklıklar oluşturuldu. Uzun vadeli olması planlanan ortaklıklar ile ilk aşamada iki firmadan toplam 60 mühendis Vodafone için teknoloji üretmek üzere Oksijen ARGE'nin mühendis kadrosunu desteklemeye başladı.
İlerleyen safhalarda projenin kapsamı genişletilerek daha geniş bir mühendis kadrosuyla hareket edilecek.
Dolar/TL'den günün ilk rakamları Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Polis Meslek Yüksek Okulları'na 2 bin 500 öğrenci alınacak Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor