Narin'in ölüm nedeni belli oldu!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu. Adli tıpta devam eden otopsiye göre boğularak öldürülen Narin'in ağzından çıkan sıvı da amca Salim Güran'ın eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştı.

Abone ol

Türkiye'nin yakından takip ettiği Narin Güran cinayetinde kritik bir gelişme yaşandı. 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde dere içine gömülmüş halde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin'in ölüm nedeni devam eden otopsi sürecinde belli oldu.

Boğularak öldürülmüş

TRT Haber'in haberine göre, küçük Narin'in boğazı sıkılarak öldürüldüğü tespit edilirken, tutuklu amca Salim Güran'ın da arabasında ve elinde bulunan dna örneklerinin boğulma sırasında çıkan sıvıdan bulaştığı öğrenildi. 

91 örnek alındı

Narin’in otopsisi için istismar dahil her türlü suçu ortaya çıkaracak şekilde 91 örnek alınırken, çocuğun cesedinde ciddi anlamda çürüme başlamış olduğu öğrenildi. Çürüme nedeniyle Narin'in ölüm zamanına ilişkin bir sonuca ulaşılamadı. 

Kesin ölüm nedeninin, Diyarbakır ve İstanbul adli tıp kurumlarındaki incelemelerle belirlenebileceği ifade edildi.

Narin'in nasıl ve ne zaman öldürüldüğü, kaç gün suyun altında kaldığı, öldürülmeden önce cinsel istismara uğrayıp uğramadığı, vücudundaki kemiklerin nasıl kırıldığı soruları ise kesin otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

Paris'te iki büyük patlama! BIST 100 endeksinde güçlü yükseliş Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti: Avrupa'da başarı diledi Oba Makarna: Patlama nedeniyle 3-6 ay üretim duracak Manisa'da 4 büyüklüğünde deprem