Müslüman Kardeşler'den ABD'ye 'hazırız' mesajı

Müslüman Kardeşler örgütü, ABD ile görüşmelere hazır olduklarını bildirdi.

Abone ol

KAHİRE - Mısır'da Hüsnü Mübarek'in devrilmesinden önce yasaklı olan Müslüman Kardeşler örgütü, ABD ile görüşmelere hazır olduklarını bildirdi.

Müslüman Kardeşler'in sözcülerinden Muhammed Guzlan AP ajansına yaptığı açıklamada, "Amerika ile herhangi yanlış anlamayı ve ayrılıkları giderecek diyaloğu memnunlukla karşılarız" dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton dün, Barack Obama başkanlığındaki Washington yönetiminin, ilişkilerin kurulması ve demokratik ilkelerin geliştirilmesi için "sınırlı" bir çabayla Müslüman Kardeşlere elini uzattığı açıklamıştı.

Mübarek'in devrilmesinden sonra Mısır'da en örgütlü siyasi güç haline geldiği yorumları yapılan Müslüman Kardeşler'in, yapılacak ilk genel seçimlerde önemli bir güç göstereceği tahminleri dile getiriliyor.

VakıfBank’ta yeşil fonlama tutarı 5.7 milyar TL Erişilebilirlikte mülkiyet paylaşımlı konut sahipliği Arz - talep dengesi için tarımsal uygulamalara “üretim planlaması” İklimlendirme, ikinci yarı yıla sipariş artışıyla girdi Eğitimin sigortası da hazır