Meteoroloji'den 5 günlük hava durumu: Yarına dikkat! İstanbul dahil 23 il için uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 5 günlük hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Hafta boyunca Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının, güney, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Yarın (5 Ağustos), İstanbul dahil 23 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumu tahmin haritasını paylaştı. Hava sıcaklıklarının; güney, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yarın, (5 Ağustos Pazartesi) İstanbul dahil 23 kent için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi.

Salıdan cumaya kadar ise Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarıyla Kars ve Ardahan çevreleri ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde sağanak geçişleri olacak. 

Hizbullah'tan İsrail askeri birliklere füzeli saldırı Crypto.com'dan SEC'e tarihi dava Dünya Bankası'ndan Çin'in ekonomisiyle ilgili yavaşlama tahmini Hisarcıklıoğlu: Türkiye'nin yaş sebze meyvesinin yüzde 15'ini üretiyor. C31K isimli grubun 2 yöneticisi yakalandı