Mazot hırsızlığı için ev ve araba kiraladılar

Balıkesir'de bir tırın deposundan 300 litre mazot çaldığı ileri sürülen 3 kişi, jandarma ekiplerinin takibi sonucu yakalandı

Abone ol

BALIKESİR - Balıkesir'e il dışından gelerek ev ve otomobil kiralayıp bir tırın deposundan 300 litre mazot çaldığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, bir tırın sürücüsü, arızalanan aracını, Susurluk-Balıkesir karayolunun Demirkapı köyü mevkisindeki akaryakıt istasyonuna park ederek buradan ayrıldı.

Sürücü, yaklaşık 10 dakika sonra döndüğünde, tırın yakıt deposundan 2 kişinin mazot çaldığını fark etti. Bu kişiler, sürücüyü görünce kendilerini bekleyen arkadaşlarının kullandığı araçla olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, tırdan 300 litre mazot çaldığı belirlenen 3 zanlıyı, takip sonucu yakaladı. Jandarmanın yaptığı araştırmada, şüphelilerin, il dışından geldikleri Balıkesir'de mazot hırsızlığı yapmak için ev ve otomobil kiraladığı tespit edildi.

Şüpheliler, sorgularının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Çanakkale'deki deprem sonrası kritik uyarı Erdoğan-Esad görüşmesi Moskova'da mı olacak? Açıklama geldi Kamala Harris, gerekli delege sayısına ulaştı 16 ilde uyuşturucu operasyonu: 40 şüpheli tutuklandı