Mazhar Alanson: Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın

MFÖ grubu üyesi Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson yaşamını yitirdi. Usta oyuncu, kızının vefatının ardından paylaşım yaptı. Alanson paylaşımında "Canım kızım Melek Eda Alanson melek oldu. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi | Abone ol

Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson yaşamını yitirdi. 50 yaşındaki Eda Alanson ani hastalığı nedeniyle Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Mazhar Alanson, Eda Alanson'un kaybı sonrası Instagram hesabından paylaşım yaptı. Alanson paylaşımında "Canım kızım Melek Eda Alanson melek oldu. Yarın öğle namazı ile Fatih Camii'nden uğurlayacağız. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın" ifadelerini kullandı.

“Büsbütün üzmemek olmamalı hedefiniz”

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden ise Alanson'u arayanlara bir ricada bulundu.

Suden paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Taziye aramalarınız ve mesajlarınız için binlerce teşekkür. Bir tek ricam olacak Mazhar'ı arayıp Mazhar'dan çok ağlama halleri olmasın lütfen. Ayıptır, destek değildir bence gerçek de değildir ama hadi diyelim ki öyle... Büsbütün üzmemek olmamalı hedefiniz."

Hazine yarın bir ihale düzenleyecek DEAŞ’ın bombacısı İstanbul’da yakalandı YÖK'ten "Üniversite sistemi değişiyor" haberine yalanlama İBB duyurdu: Bugün İETT, otobüs ve metrobüs ücretsiz Mazhar Alanson: Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın