”Maruz kaldığımız tehlike hayati derecede önemli”

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Gül ile Çankaya Köşkü'nde yaklaşık 1 saat baş başa görüştü.

Abone ol

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Artık, yıllardır ülkemize musallat olan bu beladan kurtulmanın zamanı gelmiştir. Tek çözüm, PKK terör örgütünün tam olarak yok edilmesi veya ele geçirilmesidir" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'ndeki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

MHP'den yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e,  "Bugün gelinen aşamada, maruz kaldığımız tehdit ve tehlike günü birlik ve geçici tedbirlerle geçiştirilmeyecek kadar büyük ve hayati derecede önemlidir. Artık, yıllardır ülkemize musallat olan bu beladan kurtulmanın zamanı gelmiştir. Tek çözüm, PKK terör örgütünün tam olarak yok edilmesi veya ele geçirilmesidir"  değerlendirmesinde bulunduğu bildirildi.

TRT 1 frekans sorununun en pratik çözümü EURO 2024'te çeyrek final maçında Türkiye attı; Erdoğan'ın sevinci dikkat çekti Berlin'de Türk taraftarlara gözaltı! EURO 2024'te İngiltere yarı finalde Meteor mu düştü? Türkiye Uzay Ajansı'ndan açıklama geldi