Mardin'de turistik işletmeler denetlendi

Mardin'de turistlerin huzurlu ve güvenli bir şekilde ziyaretlerini yapabilmeleri için kurulan Turizm Denetim Komisyonu, Midyat ilçesinde denetim yaptı.

AA | Abone ol

Vali Tuncay Akkoyun'un talimatlarıyla İl Emniyet Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, İl Ticaret Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Belediye personellerinden oluşan komisyon üyeleri, ilçede turizm alanlarda faaliyet gösteren işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

Vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru için çalışıyoruz

Midyat Belediyesi Zabıta Amiri Barış Özsunar, komisyon üyeleri olarak ilçede seyahat acenteleri, kafe, restoran, otel, pastane ve hediyelik eşya satıcıları gibi işletmeleri kontrol ettiklerini söyledi.

Denetimlerin süreceğini aktaran Özsunar, "Fiyat listeleri, vergi levhaları, işyeri açma ruhsatları, temizlik-hijyen konularında denetim gerçekleştiriyoruz. Sıkıntılı gördüğümüz işletmelere yasal ve idari işlemler yapıyor, uyarılarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Dolar/TL'den günün ilk rakamları Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Çanakkale'deki deprem sonrası kritik uyarı Erdoğan-Esad görüşmesi Moskova'da mı olacak? Açıklama geldi Kamala Harris, gerekli delege sayısına ulaştı 16 ilde uyuşturucu operasyonu: 40 şüpheli tutuklandı