Maganda kurşunu 11 aylık bebeğin canını aldı, beş kişi tutuklandı

Aydın'da düğünde magandaların silahlarından çıkan kurşunlarından biri 11 aylık bebeğe isabet etti. Bebek hayatını kaybederken, damat dahil beş kişi iki suçtan tutuklandı.

AA | Abone ol

Aydın'ın Söke ilçesinde gözaltına alınan şüpheliler, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden damat D.G, babası M.T.G. ile düğünde davetli S.B, Ö.Ç. ve M.B. çıkarıldıkları hakimlikçe "olası kastla adam öldürme" ve "delilleri karartma" suçlarından tutuklandı. Damadın amcası C.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Polisin olaya ilişkin soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

11 aylık bebek hayatını kaybetti

Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi'nde 1 Temmuz Pazartesi günü evin balkonunda annesiyle oynayan Pera Palabıyık'ın başına yorgun mermi isabet etmişti.

Ağır yaralanan ve Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi kaldırılan bebek müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olaydan sonra aynı mahallede düğünü olan damat D.G., amcası C.G., babası M.T.G. ve düğünde davetli S.B., Ö.Ç. ve M.B. gözaltına alınmıştı.

EURO 2024 Çeyrek Final TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? Fransa yarı finalde İspanya'nın rakibi İstanbul'da göktaşı mı düştü? EURO 2024'te ilk yarı finalist İspanya! Biraya zam geldi: İşte güncel fiyatlar...