Lodos seferleri iptal ettirdi

Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy hattındaki İDO seferleri yapılamıyor.

Abone ol

İSTANBUL - İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) bazı seferleri, lodos nedeniyle iptal edildi.

İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, lodos nedeniyle Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy hattındaki seferler yapılamıyor.

Aynı nedenle Eskihisar-Topçular araba vapuru hattı seferleri ile saat 09.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı, Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 08.00'deki Armutlu-Armutluk-Yenikapı-Bostancı, 07.30'daki Yalova-Yenikapı deniz otobüs seferleri ile saat 08.15'deki Yalova-Pendik, Pendik-Yalova 07.30'daki Bursa-Yenikapı, Yenikapı-Bursa ve 07.00'deki Pendik-Yalova, Yenikapı-Bandırma, Yalova-Pendik ile hızlı feribot seferleri de iptal edildi.

Lodos Çanakkale seferlerini de vurdu

Çanakkale Boğazı'nda etkili olan lodos, deniz ulaşımında olumsuzluklara neden oluyor.

Zaman zaman hızını artıran fırtına nedeniyle, Gelibolu-Lapseki, Kepez-Eceabat, Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada arasındaki araba vapuru seferleri geçici olarak durduruldu.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş yetkilileri, Çanakkale-Eceabat arasındaki seferlerin ise normal olarak sürdürülüğünü açıkladı.

ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti AK Parti'den 'köpek yasası' eleştirilerine tepki Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı