LG Chocolate BL20 kampanyası

Şirket, abonelerine 59 liradan 18 ay, 79 liradan 12 ay ödeme seçenekleri sunuyor

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell, teknoloji şirketi LG'nin 'LG Chocolate BL20' modelini, Turkcell İletişim Merkezleri'nden satışa sundu.

Turkcell'lilere özel bir kampanyayla satışa sunulan LG Chocolate BL20, 3G teknolojisinin tüm özelliklerini destekliyor. Dokunmatik navigasyon tuşlarıyla  kullanım kolaylığı sağlayan, 5 MP kameralı, kayar kapaklı ince ve şık tasarıma sahip olan 'LG Chocolate BL20', 59 liradan başlayan fiyatlarla birlikte bireysel ve kurumsal Turkcell abonelerine sunuldu.

Turkcell yetkililerinin yaptığı açıklamada "Turkcell müşterileri, 59 liradan 18 ay veya 79 liradan 12 ay ödeme seçenekleriyle LG Chocolate BL20 sahibi olabiliyor. Kontrat süresince Turkcell'lilerle hafta sonu bedava konuşma, görüntülü görüşme, mesajlaşma ve 250 MB internet paketi hediye ediliyor. İsteyen Turkcell müşterileri ise LG Chocolate BL20'yi, 699 lira peşin fiyatına Axess karta özel 10 taksitle de alabiliyor. Turkcell, bu teklifle LG Chocolate BL20 sahibi olan faturalı müşterilerine 3 ay boyunca hafta sonları Turkcell'lilerle bedava konuşma, görüntülü görüşme, mesajlaşma ve 1 aylık 250 MB internet paketi hediye ediyor. Hazır Kartlı Turkcell'liler ise 3 ay içinde 250 kontör ve üstü yüklemelerinde, 1 ay boyunca hafta sonları Turkcell'lilerle bedava konuşma, görüntülü görüşme, mesajlaşma ve 1 aylık 250 MB internet paketi kazanıyor'' denildi.

Kampanya 12 Mayıs 2010'a kadar sürecek.

Fener, deplasmanda 1 puanla yetindi SPK 2 şirketin sermaye artırımını onayladı Beşiktaş Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu Konut piyasasında ‘paylı’ dönem Başladı Galatasaray RFS ile 2-2 berabere kaldı