Kur Yönet'te sayı 10 bini geçti

Akbank ürünlerini kullanarak büyüme modelleri oluşturmasını temel alan oyuna katılım 10 bini geçti.

Abone ol

İSTANBUL - Akbank'ın KOBİ'ler için geliştirdiği "Kur Yönet" oyununu oynayanların sayısı beş günde 10 bini geçti.

Akbank'tan yapılan yazılı açıklamada, KOBİ'lerin yarattıkları sanal şirketler ile Akbank ürünlerini kullanarak büyüme modelleri oluşturmasını temel alan oyunda firmaların büyümek için yeni departmanlar kurduğu ve üretimlerini artırdıkları belirtildi.

Facebook.com/Akbank ve http://kuryonet.kobilersizinicin.com/ adreslerinden 8 Ağustos tarihine kadar oynanabilecek ve oyuncuların bir KOBİ kurarak oyunun başlarında daha çok atölyeyi andıran şirketi geliştirdiği, katılımın ücretsiz olduğu oyunda ilk üçe girenlere hediye verileceği ifade edildi.

Akbank KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, oyun ile KOBİ'lere finansman desteği sağlamanın yanı sıra finansmana ulaşmaları için gerekli olan bilginin sağlanması, danışmanlık ve yönlendirmede de bulunduklarını kaydetti.

Bu amaçla gerek aralıksız gerçekleştirdikleri müşteri toplantıları, gerekse internet platformu "www.kobilersizinicin.com" aracılığı ile KOBİ'leri bilgilendirdiklerini vurgulayan Gür, "Kur Yönet" oyunu 29 Haziran'da başlamasına rağmen 4 Temmuz itibarıyla oynanan oyun sayısının 10 bini geçtiğini bildirdi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden acı haber Hisarcıklıoğlu: Yeni yatırımcıları çekmeye devam ediyor Sinan Ateş davasıyla ilgili kritik gelişme Borsa günü yükselişle tamamladı Altının kilogram fiyatı 2 milyon 480 bin liraya yükseldi