Küçükçekmece’de otele el bombalı saldırı girişimi: Saldırgan yakalandı

Küçükçekmece’de çalıntı motosikletle bir otelin önüne gelen şahıs, el bombası atıp silahla ateş açtı. Otelden silahla karşılık verilmesi üzerine yaralanarak kaçan şahıs kısa sürede yakalandı.

Abone ol

Küçükçekmece Cennet Mahallesi'ndeki bir otele, kimliği henüz öğrenilemeyen bir şahıs, çalıntı motosikletle gelip el bombası attı. El bombası patlamazken, motosikletten ateş edildiğini gören bir otel çalışanı silahla karşılık verdi. Yaralı olarak kaçmayı başaran saldırgan, polis ekipleri tarafından kısa süre sonra yakalandı. Zanlı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği otelde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından el yapımı patlayıcı ve boş kovanlar emniyete götürüldü.

Aynı otele 3 Nisan tarihinde de uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Süper Kupa'da ilk 11'ler belli oldu Busenaz Sürmeneli, 2024 Olimpiyat Oyunları'ndan elendi İşte 'Instagram'a nasıl girerim' sorusunun yanıtı... MİT operasyonuyla yakalanan PKK sorumlusuna tutuklama Ehliyet sınavında yeni düzenlemeler