Koza Altın hisseleri borsada

Hisseler 36,75 lira baz fiyattan satılıyor

Abone ol

İSTANBUL - Koza Altın İşletmeleri AŞ'nin 3-5 Şubat 2010 tarihleri arasında halka arz edilen hisseleri, 36,75 lira baz fiyattan "KOZAL" kodu ile İMKB Ulusal Pazarı'nda işlem görmeye başladı.

İMKB Yönetim Kurulu'nun 10 Şubat 2010 tarihli toplantısında alınan karar uyarınca, Koza Altın İşletmeleri A.Ş'nin 3-5 Şubat 2010 tarihleri arasında halka arz edilmiş olan 18 milyon lira nominal değerli hisse senetleri, 36,75 lira baz fiyattan "KOZAL" kodu ile İMKB Ulusal Pazarı'nda alınıp satılmaya başladı.

Seansın ilk dakikalarında Koza Altın hisseleri 33,00-34,50 lira fiyat aralığında alıcı buluyor. Hisselerin ilk dakikalardaki değer kaybı, 33,00 liralık fiyata göre değerlendirme yapıldığında yüzde 10,00'a yaklaşmış durumda. Hisse senetlerinin işlem sırasına gönderilen emirlerde maksimum adet miktarı 10.000 olarak uygulanıyor.

Koza İpek Gazetecilik ve Yayıncılık Grubu Başkanı Akın İpek, Milliyet ve Vatan gazeteleri ile Star TV'nin satın alınması konusunda son söyledikleri noktada bulunduklarını söyledi.

İpek, Koza Altın İşletmeleri AŞ hisselerinin İMKB Ulusal Pazarı'nda işlem görmeye başlaması nedeniyle İMKB'de bulunduğu sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin "Milliyet, Vatan ve Star TV'nin satın alınmasına ilişkin bugün bir açıklama yapacağınız söyleniyor" ifadeleri üzerine İpek, "Şu anda en son söylemiş olduğumuz noktadayız. Bir gelişme olursa sizlerle paylaşacağız" dedi.

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur