Köfteci Yusuf'tan yeni açıklama!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın kamuoyuyla paylaştığı, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesinde yer alan ve ürünlerinde domuz eti saptanan Köfteci Yusuf firmasının sahibi Yusuf Akkaş sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Büyük bir gıda skandalına imza atan Akkaş, Türkiye'den kaçtığı iddialarına son noktayı koydu.

Abone ol

Yüzlerce şubesinde milyonlarca insanın içeriğinde domuz eti bulunan köfte ve döner yediği 'Köfteci Yusuf' firmasının sahibi Yusuf Akkaş X hesabından açıklamalarda bulundu.

Yayınladığı videoda, yabancı bir firma olmadıkları için kendilerine bu kadar kolay hesap sorulabiliğinin altını çizen Akkaş, "Siyasi ilişkilerim olsa da bu kadar kolay dokunamazlar diye düşünüyorum. Ben çok güçlü olsam buradan numune de alamazlardı" dedi.

Şirketin halka arz edilmeme sebebini "Ben bu şirketin hızla büyüyeceğine inandığım için halka arz etmedim" diyerek açıklayan Akkaş, yurt dışına kaçma iddialarına da cevap verdi. Akkaş "Yüzümde kara bir leke mi var bir yerlere kaçayım?" diye konuştu.

Borsa İstanbul haftayı 9 bin puanın altında kapattı Benzine bir zam daha: Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak Köfteci Yusuf'tan yeni açıklama! Almanya'da enflasyon son 3 yılın en düşük seviyesinde! Türkiye ile Sırbistan arasında 11 anlaşma imzalandı