Kış doğuda prova yapıyor

Yağışların Ağrı ve Van'ın kuzey çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Abone ol

ANKARA – Türkiye’nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Ağrı, Iğdır ve Van'ın kuzey çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ağrı ve Van'ın kuzey çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Ağrı, Iğdır ve Van'ın kuzey çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ağrı ve Van'ın kuzey çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'da gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığı, Kuzey kesimlerde 2 ile 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetlice esmesi bekleniyor.

Sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında, gece saatlerinde İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu Bölgesi'nde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden; ulaşımda aksama, görüş mesafesinde daralma gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta sürücüler olmak üzere, vatandaşları uyardı.

[PAGE]

Bazı illerde hava durumu

İSTANBUL: Parçalı, zamanla çok bulutlu. Sabah saatlerinde yer yer sisli (20)
ANKARA: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli (20)
İZMİR: Az bulutlu ve açık (24)
ADANA: Az bulutlu ve açık (28)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık (28)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (18)
ERZURUM : Parçalı, zamanla çok bulutlu (14)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (26)

[PAGE]

Bölgelerde hava durumu

MARMARA: Parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzeybatı kesimlerde, gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Sinop çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Iğdır çevrelerinin sağanak yağışlı, Ağrı ve Van'ın kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur