Kılıçdaroğlu'ndan Facebook mesajı

CHP Genel Başkanı, Facebook'taki bazı hayranlarına mesaj yazdı.

Abone ol

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta mesaj yayımladı. CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir ve Bursa'daki yaklaşık 500 bin kişi, Facebook'ta "Kemal Kılıçdaroğlu Hayranları" olarak bir araya geldi. Grup, internet ortamı dışında tanışma toplantısı da düzenledi.

Kılıçdaroğlu, bu organizasyonun temsilcisi ve koordinatörü konumundaki Aygün Acar, Damla Toprak, Ufuk Kablan ve Dilara Yılmaz Gümüştaş'a birer mesaj gönderdi.

Mesajına, "Merhaba Yol Arkadaşlarım. İktidar Yürüyüşümüzün isimsiz ama gerçek kahramanları" diye başlayan Kılıçdaroğlu, özetle şunları kaydetti:

"CHP gibi Cumhuriyeti kuran Atatürk'ün Partisi'ne Genel Başkan olurken sizlere güveniyordum. Biliyor ve inanıyordum ki, benim gibi önce insan diyen, önce ahlak diyen, önce aş ve iş diyen ama temel hak ve özgürlükleri de kararlılıkla korumaya niyetli olan sizler de, nerede olursanız olun CHP'nin iktidar yürüyüşüne katılacaktınız.

Yanılmadım, kurultayımızdan sonra adım adım karış karış gezmeye başladığımız, emeğin başkenti Zonguldak'ta, Çorum'da, Tekirdağ'da, Edirne'de, Çanakkale'de ve cumartesi günü Tokat'ta, pazar günü Amasya'da sizler gibi on binler, yüz binler, 'biz buradayız, CHP'nin iktidar yürüyüşünde el ele, omuz omuzayız' diye ses verdiler bize. Sadece ses vermekle de kalmadılar, 'bize al ananı git' diyene inat, 'anamızı da, babamızı da, çoluk çocuğumuzu da, akrabalarımızı da, komşularımızı da, hatta sevgilimizi de alıp sandığa gideceğiz. CHP'yi birinci parti yaparak anamızı ağlatan AKP'den hesap soracağız' dediler.

Sizler Facebook'ta, Kemal Kılıçdaroğlu hayran sayfasında, sanal dünyanın hayranlığını değil, Türkiye'ye, CHP'ye sahip çıkmanın gerçekliğini, iktidara yürümenin heyecan ve sorumluluğunu yansıtıyorsunuz, o nedenle bir araya geliyorsunuz."

Ulaştırma teklifi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi İngiltere'deki sandık çıkış anketleri belli oldu Torbalı’da istihdam için 10 bin kişi aranıyor Yabancı 13 hafta sonra DİBS’te satışa geçti Akaryakıttaki ÖTV’nin sübvanse edilmesini bekliyoruz