Kılıçdaroğlu ilk istişareyi TESK'le yapacak

CHP lideri, yarın cumhurbaşkanı adaylığı konusunda istişarelerde bulunmak üzere genel başkan yardımcıları ile birlikte TESK Başkanı Palandöken’i ziyaret edecek

Abone ol

ANKARA – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayı konusundaki istişarelerine başlıyor. Kılıçdaroğlu, parti kademelerinin yanı sıra, sivil toplum örgütleriyle da bir araya gelerek, görüşlerini alacak. 

Kılıçdaroğlu, ilk ziyaretini ise yarın gerçekleştirecek. CHP lideri, beraberindeki genel başkan yardımcıları ile saat 12.00’de (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret edecek. 

Kılıçdaroğlu, aynı gün saat partisinin milletvekilleri ile kapalı grup toplantısı düzenleyecek. Kılıçdaroğlu, milletvekillerine cumhurbaşkanı adayı olarak kimi görmek istediklerini soracak. 
Kılıçdaroğlu’nun, cumhurbaşkanlığı turlarının hafta boyunca devam etmesi bekleniyor.

Hamas, Tel Aviv'e M-90 füzesi ile saldırdı İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı Avrupa turnuvaları bitti doluluklar en az % 80’e çıkar Kendinden renkli pamukla kullanılan suyu yüzde 30 azalttı Sanayicinin nefes almaya ihtiyacı var