Keşanspor otobüsü uçuruma yuvarlandı

Antalya Korkuteli'nde meydana gelen kazada bir kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

Abone ol
ANTALYA - Antalya'nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.
 
Korkuteli'nin Kargalık mevkisinde uçuruma yuvarlanan ve Keşan Belediyesporlu futbolcu, teknik heyet ve idarecileri taşıyan otobüste 21 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden kişinin ise futbolcu Can Çetinkaya olduğu belirlendi.

Teknik Direktör İlhan Kıran, dün akşam saatlerinde Alanya'da kamp yapmak için Keşan'dan yola çıktıklarını söyledi. Kaza anını hatırlayamadığını vurgulayan Kıran, "Yolda ne olduğunu anlayamadık" dedi.

Kazada yaralananlar Korkuteli ve Antalya'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Otobüs sürücüsü Gökhan Erkaya'nın da yaralı olarak kurtarıldığı kazada yaralananların isimleri şöyle:

Muharrem Doğan, Gökhan Dönmez, İbrahim Borazan, Sertaç Kara, Rıfat Aras, Şahin Gümüş, Güner Yıldız, Ahmet Kağan Ergün, Kamil Çetintaş, Yaver Varol, Mehmet Ağaoğlu, Melih Yıldız, Serkan Erbay, Özdemir Deniz, Burak Subaş, İlhan Kıran, Kadir Yıldırım, Serbülent Dalkıran, Murat Adalı ve Feyzulah Hardal.

 
 
Tüketici koruma kanun teklifi Komisyonda Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu