Kemer'de eğlence vergisi yarı yarıya düştü

Antalya'nın Kemer ilçesinde Kasım ve Nisan ayları arasında açık olacak otel ve eğlence mekanlarından eğlence vergisi yüzde 50 indirimli alınacak.

Abone ol

ANTALYA - Antalya'nın Kemer ilçesinde Kasım ve Nisan ayları arasında açık olacak otel ve eğlence mekanlarından eğlence vergisi yüzde 50 indirimli alınacak.

Kemer Belediyesi Meclisi 2011 yılı gelir tarifelerini görüştü. Meclis, Ocak ayından başlamak üzere kışın açık kalan otel ve eğlence mekanlarının Kasım ve Nisan ayları arasında eğlence vergisini yüzde 50 indirimli ödemesini kararlaştırdı.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, "2011 yılı gelir tarifesi görüşmelerinde aldığımız Meclis kararı uyarınca kışın açık kalan ve eğlence vergisine tabii olan otel ve eğlence mekanlarında vergi indirimi yaptık" dedi.

Turizm sezonunun bitmesiyle otel ve eğlence mekanlarının kapandığını dile getiren Gül, bu tesislerin kışın açık kalmalarını hedeflediklerini söyledi.

Tesla'nın karı ikinci çeyrekte yüzde 45 azaldı Alphabet'in geliri ve karı ikinci çeyrekte arttı RMS Capital'den 3 projeye 600 milyon dolar yatırım Uçak filosu 43 bin 430’a, yolcu sayısı 20 milyara yükselecek Fiberde dönüşüm olmazsa yıllık bedeli 19 milyar dolar olur