Kayıp Narin Güran olayında son dakika gelişmesi! Amcası gözaltına alındı (Narin Güran'a ne oldu?)

8 yaşındaki kayıp Narin Güran soruşturmasında son dakika gelişmesi yaşandı. Türkiye, Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'dan gelecek habere kilitlendi. Narin Güran'ın gözaltına alınan ve serbest bırakılan ağabeyinin ardından amcası da gözaltına alındı. Narin Güran'ın amcası S.G.,'nin aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi’nin de muhtarı olduğu öğrenildi.

Abone ol

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarına devam ediliyor. Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'dan haber alınamıyor. Narin Güran'ın kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, baştılan soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G. gözaltına alındı. Narin’in anne ve babasından alınan DNA örnekleri amcası ile karşılaştırılacak.

Isırık izleri kime ait? Narin'in ağabeyi de gözaltına alınmıştı

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kayıp kızın ağabeyi E.G'nin (18), kolundaki ısırık izinin Narin Güran'a ait olup olmadığının tespiti için gönderildiği İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlanmış ve çıkan raporda ısırık izlerinin kime ait olduğu tespit edilememişti. Narin'in ağabeyi daha sonra serbest bırakılmıştı.

Narin Güran'ın kaybolması olaya ilişkin aynı zamanda yayın yasağı getirildi.

Kayıp Narin Güran'ın amcası gözaltında Galatasaray ayrılığı resmen açıkladı 33 katlı binada yangın! Mahsur kalanlar kurtarıldı KDK'dan engelli otobüs kartları için karar CHP'de tüzük değişikliği hazırlığı: Kurultayın gündemi belli oldu