Katilleri yakalamak boyunlarının borcudur

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Almanya'da aşırı sağcı terör grubu tarafından işlenen cinayetlerin özgürlük ve insan hakları savunucuları tarafından aydınlatması gerektiğini söyledi.

Abone ol

ESSEN - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Almanya'da 8 Türk, bir Yunan ve bir polisin aşırı sağcı terör grubu tarafından öldürüldüğünün ortaya çıkmasına ilişkin, "Alman devletinin, özgürlük ve insan hakları savunucularının eğer biraz utanmaları, zerre kadar izanları varsa vatandaşlarımıza yönelik cinayetleri aydınlatmaları ve kanlı elleri adalete teslim etmeleri boyunlarının borcudur" dedi.

Bahçeli, Almanya'nın Essen kentinde Almanya Demokratik Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonu'nun 27. kurultayında yaptığı konuşmada, 50 yıl önce Almanya'ya işçi olarak gelen ailelerin bugün işveren durumuna geldiklerini ve istihdam meydana getirdiklerini belirterek, bu kişileri tebrik etti.

Almanya'da 8 Türk, bir yunan ve bir polisin aşırı sağcı terör grubunca öldürüldüğünün ortaya çıkmasına ilişkin Bahçeli, "Alman devletinin, özgürlük ve insan hakları savunucularının eğer biraz utanmaları, zerre kadar izanları varsa vatandaşlarımıza yönelik cinayetleri aydınlatmaları ve kanlı elleri adalete teslim etmeleri boyunlarının borcudur. Katilleri, onları himaye eden devlet içindeki uzantılarını bir an önce ortaya çıkarmaları gerekmektedir" diye konuştu.

ABD'de imalat sanayi PMI beklentilerin altında kaldı Bakan Güler'den Yunan Bakan'a F-35 yanıtı Prof. Dr. Naci Görür 5 yeri işaret etti: 'Büyük deprem olabilir' Mavi ekran krizinin maliyeti belli oldu Reuters: Ali Yeşildağ'ın iadesi onaylandı