Karabük yangını söndürme çalışmaları 20 saattir sürüyor

Karabük'ün Ovacık ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları 20 saattir devam ediyor. Alınca ve Beydini köyleri arasında bulunan ormanlık alanda dün saat 14.19 sıralarında çıkan yangının söndürülmesi için çalışma yürütülüyor. Yangını söndürmek için 61 araç ve 192 personel ile müdahale ediliyor.

AA | Abone ol

Yangın söndürme çalışmalarda, Karabük, Ovacık ve Yenice Orman İşletme Müdürlükleri, Karabük DSİ 234. Şube Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Karabük, Ovacık ve Yenice Belediyeleri, Kardemir AŞ ve Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler, su tankerleri, itfaiye araçları ve dozerler yer alıyor.

Bartın ve Karadeniz Ereğli Orman İşletme Müdürlükleri'nden araçlar bölgeye intikal halinde olup yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Jandarma Komutanlığına ait 2 yangın söndürme helikopteri de çalışmalara destek veriyor.

Yeni limitte tekstil, giyim öncelikli sektör olacak Karavelioğlu: Girişimci sayısı artıkça işsizlik oranı geriliyor Tekstilde etkili dönüşümün kilidini hesap dökümü ve planlama açacak Türkiye, 2025’te global CEO’ları ağırlayacak Taş pazarı dünyada durgun Türkiye’de hareketli